Pagina.seKUNDVAGNKöPLogga inVILLKORKUNDSERVICE
Första sidanBöcker på gångAlla böckerNyheterÅterförsäljareFyndlådaBestsellers
  Hjälp om sök      
Söndag 19 november 2017

 Ämnen:
·Bildbehandling

 Serie:
 Foto och Bild

Våra Förlag
Pagina
Optimal
Ekholm och Tegebjer
Printworks Books 6%
Printworks Non books
Pocket
Printworks Books 25%
Pearson Education
Elsevir
Microsoft Press
O'Reilly
Wiley Technology
Wiley Övrigt
Wiley Professional
1x.com

Digitalfotografi, andra delen

Scott Kelby

FYND!!!

Denna bok ingår i Paginas Fyndlåda, köp till detta fyndpris kan endast ske genom köp direkt här i Förlagsbutiken.
OBS! Vid beställning på annat sätt gäller Ordinarie Pris!
Detta fyndpris är tillfälligt och kan när som helst ändras.
Reservation för mellanförsäljning, meddelande härom kommer inte att ges!

Leveransstatus:
Finns i lager

Fyndpris HÄR!

Ditt Pris inkl moms:
 49 kr

Ordinarie Pris
 (260 kr)

ISBN-13:
 978-91-636-0936-7
ISBN-10:
 9163609363
Art. nr:
 63609363
Sidantal:
 240
Band:
 Häftad
Tryckår:
 2008

"Aha, är det så man gör”

Scott Kelby, författare till den banbrytande bästsäljaren Digitalfotografi, första delen, har nu givit ut en helt ny bok som tar vid där den föregående slutar. Här finns det ännu mer av ”Aha, är det så man gör” och rakt-på-sak- och skippa-teknik-snacket-metoden – alltså det koncept som gjorde Digitalfotografi till världens bäst säljande bok om digital fotografering.

Bokens målsättning är smått unik, och så här beskriver Scott innehållet med sina egna ord: ”Om du och jag är ute någonstans för att fotografera och du frågar mig ’När jag använder blixten blir bakgrunden svart. Hur undviker jag det?’ Ja, inte håller jag då en föreläsning om fotoblixtars ljusspektrum eller börjar resonera om synkronisering mellan blixt och ridåslutare. Däremot skulle jag säga ’Ändra slutartiden till 1/60 sekund. Det bör göra susen’. Ungefär på det sättet är boken upplagd, dvs. du och jag fotograferar, jag svarar på dina frågor, ger råd och delar med mig av mitt kunnande – precis som jag skulle göra till en vän, och utan teknikprat.

Varje sida i boken behandlar ett enskilt koncept som bidrar till att utveckla ditt fotograferande. Varje gång du vänder på bladet lär du dig ytterligare en professionell inställning, ett verktyg eller ett knep som du använder för att omvandla dina foton till konst som platsar på ett galleri. Är du trött på att ta foton som bara är ”okej”, och på att bläddra i fotomagasin och tänka ”Varför ser inte mina foton ut så där?” är det här boken för dig.

Det här är ingen teoribok fylld med förvirrande teknikjargong och detaljerade beskrivningar. Boken visar vilken knapp du ska trycka på, vilken inställning du ska använda och när du ska använda den. Med nästan tvåhundra noga beprövade fotografiska trick kan du räkna med dramatiskt förbättrade resultat i form av skarpare och färgrikare foton.

Sedan 2004 har Scott varje år varit världens mest säljande författare inom kategorierna datalitteratur och teknisk litteratur. Han är också utgivare av tidskriften Photoshop User och ordförande i National Association of Photoshop Professionals (NAPP). Han är värd för Photoshop User TV och har sedan 1993 undervisat Photoshop-användare över hela världen. Scott är prisbelönt författare till mer än fyrtio böcker, däribland Photoshop CS3 för digitalfotografer (utgiven på svenska av Pagina Förlags AB, 2007), Photoshop Lightroom för digitalfotografer (utgiven på svenska av Pagina Förlags AB, 2007), iPod-boken (utgiven på svenska av Pagina Förlags AB, 2005) och Photoshop CS3 – 7-stegsmetoden (också utgiven på svenska av Pagina Förlags AB, 2008).

"[...] Kelbys böcker är ett måste för alla hobbyfotografer, man lär sig mycket, får många tips pch idéer. Dessutom är de så roligt skrivna att jag ibland skrattar högt (och hur ofta händer det när man läser en fackbok)." Litteraturpalatset

Ur innehållet:
Blixten . Bygga upp en studio . Porträtt . Naturfoton . Bröllop . Resefoton . Makro . Proffstips . Recept för att få ”bilden”

[Komplett innehållsförteckning]


Läs provkapitlet.


Översatt av:

Elsie Formgren, Sten Sundström

Originaltitel:

The Digital Photography Book, Volume 2

 

 
Kunder som köpt denna bok har också köpt
Lättpocket om Windows 7


Pris: 30 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »
C# 3.0 programmering


Pris: 50 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »
Digitalfotografi, första delen (2:a uppl)


Pris: 260 kr

Läs mer »
Windows 7 helt enkelt


Pris: 106 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »

URL till denna sida: http://pagina.se/bok.html?63609363
 

Om inget anges är priser angivna inkl moms.
  

FÖRSTA SIDAN | LOGGA IN | NYHETER | BÖCKER PÅ GÅNG | ALLA BÖCKER | ÅTERFÖRSÄLJARE | BOKSERIER | FYNDLÅDA | BESTSELLERS | KUNDVAGN | KÖP | KUNDSERVICE | VILLKOR

© v2.1 Pagina Förlags AB, 1981-2017
Webmaster ()