Pagina.seKUNDVAGNKöPLogga inVILLKORKUNDSERVICE
Första sidanBöcker på gångAlla böckerNyheterÅterförsäljareFyndlådaBestsellers
  Hjälp om sök      
Måndag 20 november 2017

 Ämnen:
·C-språk
·Programmering

 Serie:
 Pagina Classic

Våra Förlag
Pagina
Optimal
Ekholm och Tegebjer
Printworks Books 6%
Printworks Non books
Pocket
Printworks Books 25%
Pearson Education
Elsevir
Microsoft Press
O'Reilly
Wiley Technology
Wiley Övrigt
Wiley Professional
1x.com

C# 3.0 programmering

Jesse Liberty, Donald Xie

FYND!!!

Denna bok ingår i Paginas Fyndlåda, köp till detta fyndpris kan endast ske genom köp direkt här i Förlagsbutiken.
OBS! Vid beställning på annat sätt gäller Ordinarie Pris!
Detta fyndpris är tillfälligt och kan när som helst ändras.
Reservation för mellanförsäljning, meddelande härom kommer inte att ges!

Leveransstatus:
Finns i lager

Fyndpris HÄR!

Ditt Pris inkl moms:
 50 kr

Ordinarie Pris
 (191 kr)

ISBN-13:
 978-91-636-0940-4
ISBN-10:
 9163609401
Art. nr:
 63609401
Sidantal:
 660
Band:
 Häftad
Tryckår:
 2008

Skapa Windows- och webbapplikationer med C# 3.0

Med version 3.0 har det innovativa programmet C# uppnått en signifikativ mognad i och med tillägget av t.ex. LINQ och många andra efterfrågade egenskaper. Men med alla ändringar och utökningar uppstår förstås en brantare inlärningskurva och det blir svårare att hitta bra läroböcker. Jesse Liberty (med hjälp av .NET-experten Donald Xie) har utökat och helt reviderat den internationella bästsäljaren för nybörjare och medelgoda programmerare som vill lära sig C# 3.0 för att utveckla vassa .NET-applikationer.

Den här boken innehåller mer än vanlig dokumentation. Liberty lär inte bara ut C# 3.0., han berättar också hela historien om språket och hur det integrerar med programmering med .NET 3.5 Framework i Visual Studio 2008.

Beväpnad med denna information kan du börja skapa professionella kvalitetsapplikationer direkt. Boken innehåller fyra väsentliga områden:

  • Del I fokuserar på själva språket. Du lär dig nyckelkoncepten, som klasser och objekt, arv och poylomorfism, som gör C# 3.0 och .NET till en effektiv miljö för attt skapa desktop- och webb-baserade applikationer.
  • Del II utforskar grunddragen i C# 3.0 och .NET 3.5 som gör det möjligt att få tillgång till och arbeta med data, som LINQ, ADO.NET 3.5 och Framework-klasser för arbete med XML-dokument.
  • Del III lär ut hur du använder C# med Microsofts hela framework-svit för att skapa desktop- och Internet-applikationer med WPF, WinForms och ASP.NET.
  • Del IV dyker ner i .NET CLR och förser dig med de expertråd du behöver för att utnyttja all funktionalitet i .NET Framework för att hantera utveckling, arbeta med metadata, använda trådar, hantera dataströmmar och mycket mer.
Med C# 3.0-programmering får du en omfattande genomgång av LINQ och andra C# 3.0-språknyheter från början till slut och dessutom insyn i de bästa tekniker och praktisk programmering som programmerare i C# använt i snart tio år.

Jesse Liberty är bästsäljande författare om bland annat ASP.NET och ett dussintal andra programmeringsböcker. Han jobbar på Microsoft.

Donald XIE jobbar med affärsanalys hos Chrevron. Han älskar programmering och har arbetat som oberoende konsult hos många organisationer. Donald är medförfattare till många böcker om .NET och generell programmering, som Pro Visual Studio.NET och ADO.NET.

Ur innehållet:
Språket C# . C# 3.0 och .NET 3.5 . Grunderna . Klasser och objekt . Arv och polyformism . Överlagrade operatorer . Strukturer. Gränssnitt . Vektorer, indexerare och samlingar . Strängar och reguljära uttryck . Undantag . Delegater och händelser . C# och data . LINQ . Arbeta med XML . ADO.NET och relationsdatabaser . Programmera med C# . Skapa ASP.NET-applikationer . Skapa WPF-applikationer . Skapa Windows-formulärprogram . CLR och .NET Framework . Attribut och reflektion . Trådar och synkronisering . Strömmar . Programmera .NET och COM . Nyckelord i C#

[Komplett innehållsförteckning]


Läs provkapitlet.
Tanka

Hämta övningsfilerna från boken här.


Översatt av:

Jan Wibom

Originaltitel:

Programming C# 3.0

 

 
Kunder som köpt denna bok har också köpt
Windows 7 helt enkelt


Pris: 106 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »
Lättpocket om Windows 7


Pris: 30 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »
Professionell porträttretuschering med Photoshop


Pris: 50 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »
Photoshop Elements 10 för digitalfotografer


Pris: 50 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »

URL till denna sida: http://pagina.se/bok.html?63609401
 

Om inget anges är priser angivna inkl moms.
  

FÖRSTA SIDAN | LOGGA IN | NYHETER | BÖCKER PÅ GÅNG | ALLA BÖCKER | ÅTERFÖRSÄLJARE | BOKSERIER | FYNDLÅDA | BESTSELLERS | KUNDVAGN | KÖP | KUNDSERVICE | VILLKOR

© v2.1 Pagina Förlags AB, 1981-2017
Webmaster ()