Pagina.seKUNDVAGNKöPLogga inVILLKORKUNDSERVICE
Första sidanBöcker på gångAlla böckerNyheterÅterförsäljareFyndlådaBestsellers
  Hjälp om sök      
Söndag 19 november 2017

 Ämnen:
·Bildbehandling

 Serie:
 Foto och Bild

Våra Förlag
Pagina
Optimal
Ekholm och Tegebjer
Printworks Books 6%
Printworks Non books
Pocket
Printworks Books 25%
Pearson Education
Elsevir
Microsoft Press
O'Reilly
Wiley Technology
Wiley Övrigt
Wiley Professional
1x.com

Digitalfotografi, tredje delen

Scott Kelby

Leveransstatus:
Finns i lager

Pris inkl moms:
 260 kr
ISBN-13:
 978-91-636-0954-1
ISBN-10:
 9163609541
Art. nr:
 63609541
Sidantal:
 264
Band:
 Häftad
Tryckår:
 2009

”En bok om att vara ute och fotografera, där jag bistår med att besvara alla frågor, ger goda råd och delar med mig av mina erfarenheter, utan att använda mig av tekniska förklaringar och krånglig terminologi”

Så beskriver författaren Scott Kelby själv Digitalfotografi – tredje delen. Det här är inte en teoretisk bok med förvirrande begrepp och komplicerat innehåll. Det här är en bok om vilken knapp man ska trycka på, när man ska trycka på den och vilken inställning som ska användas. Med nästan 200 knep som används i fotobranschen, hjälper boken dig att ta avsevärt mycket snyggare, skarpare och mer professionella bilder.

Varje sida i boken beskriver ett koncept som gör din fototeknik bättre. Av varje nytt uppslag lär du dig ett nytt knep eller verktyg som kan förvandla dina foton till proffsbilder. Om du är trött på halvbra bilder, och undrar varför de inte ser ut som i tidningarna, är det här boken för dig.

"Detta är verkligen en "hands-on" bok. Om du gör så här, så blir resultatet detta. Författaren undviker alla teoretiska utläggningar. De nära tvåhundra korta, koncentrerade tips som läsaren får ta del av handlar både om tekniska saker och hur man till exempel får en modell att slappna av. [...] Detta är en bok som den avancerade amatören kan ha stor nytta av både som uppslagsbok och som innehållsrik lärobok."
Tommy Arvidson, BTJ

Scott Kelby, författare till Digitalfotografi – första delen (världens genom alla tider mest sålda digitalfotografibok) är tillbaka med en uppföljare till del två i serien, och han fortsätter där han slutade i den senaste boken. Hans böcker är enkla och praktiska och innehållet är rakt på sak utan onödig teknisk jargong.

Ur innehållet:
Använda blixten som en yrkesfotograf, fortsättning . Fotografera produkter. Fotografera utomhus . Fotografera människor . Fotografera sport . Proffstips för att få bättre bilder . Undvika problem . Kapitel tio – Ännu fler recept som hjälper dig att få ”bilden”

[Komplett innehållsförteckning]


Läs provkapitlet.


Översatt av:

Richard Gustafsson

Originaltitel:

The Digital Photography Book, Volume 3

 

 
Kunder som köpt denna bok har också köpt
Digitalfotografi, fjärde delen


Pris: 260 kr

Läs mer »
Photoshop CS5 för digitalfotografer


Pris: 50 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »
Professionell porträttretuschering med Photoshop


Pris: 50 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »
Windows 7 helt enkelt


Pris: 106 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »

URL till denna sida: http://pagina.se/bok.html?63609541
 

Om inget anges är priser angivna inkl moms.
  

FÖRSTA SIDAN | LOGGA IN | NYHETER | BÖCKER PÅ GÅNG | ALLA BÖCKER | ÅTERFÖRSÄLJARE | BOKSERIER | FYNDLÅDA | BESTSELLERS | KUNDVAGN | KÖP | KUNDSERVICE | VILLKOR

© v2.1 Pagina Förlags AB, 1981-2017
Webmaster ()