Pagina.seKUNDVAGNKöPLogga inVILLKORKUNDSERVICE
Första sidanBöcker på gångAlla böckerNyheterÅterförsäljareFyndlådaBestsellers
  Hjälp om sök      
Fredag 21 juli 2017
Våra Förlag
Pagina
Optimal
Ekholm och Tegebjer
Printworks Books 6%
Printworks Non books
Pocket
Printworks Books 25%
Pearson Education
Elsevir
Microsoft Press
O'Reilly
Wiley Technology
Wiley Övrigt
Wiley Professional
1x.com

FÄRS

Bengt Johan Appelgren

FYND!!!

Denna bok ingår i Paginas Fyndlåda, köp till detta fyndpris kan endast ske genom köp direkt här i Förlagsbutiken.
OBS! Vid beställning på annat sätt gäller Ordinarie Pris!
Detta fyndpris är tillfälligt och kan när som helst ändras.
Reservation för mellanförsäljning, meddelande härom kommer inte att ges!

Leveransstatus:
Finns i lager

Fyndpris HÄR!

Ditt Pris inkl moms:
 25 kr

Ordinarie Pris
 (233 kr)

ISBN-13:
 978-91-636-1064-6
ISBN-10:
 9163610647
Art. nr:
 63610647
Sidantal:
 160
Band:
 Inbunden
Tryckår:
 2015

Bengt Johan tar färsen till en helt ny nivå!

Många av de mest populära färsrätterna som vi i dag betraktar som vanlig husmanskost, har en historia från slotts- och herrgårdskökens festmenyer. Nästa alla råvaror går att förädla i kökskvarnen.

Bengt Johan Appelgren lär dig att laga klassiska rätter som wallenbergare, queneller och fågelpatéer. Du får också massor med moderna recept med en personlig touch. Han avslöjar köksmästarens hemligheter och han ger dig sina bästa tips och knep för att lyckas bättre i köket.

Lär dig varför du ska kyla råvarorna och redskapen för ett bättre resultat. Lär dig att mixa olika råvaror till nya spännande smaker och lär dig att välja styckdelar och att hantera köttkvarnen. Vet du hur länge en riktig bolognese ska koka? Bengt Johan lär dig att ta köttbullarna till en helt ny nivå. Och hur du blandar fasan med kalv och kyckling med fisk.

Gillar du att laga riktig mat från grunden? Då är det här en bok för dig!

Ur innehållet

Boken innehåller recept från alla tänkbara råvaror – kött, fisk, fågel, vilt och grönt – men den är disponerad utifrån tillagningsprocessen.

- Stekta färsrätter (lindström, laxburgare, järpar …

- Kokta färsrätter (frikadeller, chili con carne, lammfärsbullar …)

- Bakade färsrätter (gäddqueneller, wallenbergare, köttfärslimpa …)

- Kalla färsrätter (vitello tonnato, råbiff, picnic-loaf …)

- Färsrätter med såser (bolognese, lasagne, moussaka …)

- Färserade rätter (fyllda paprikor, kåldolmar, färserad fågel …

- Blandade råvaror (crèpes, köttfärs/anjovis, rådjur/bacon …)

- Korvar

- Patéer

- Pajer

Författaren

Bengt Johan Appelgren har stått bakom grytorna i hela sitt yrkesliv. Han valde tidigt att ta den långa vägen till kockyrket. Från potatisbänken, längst ner i köket på Riche, som nittonåring i början av 1980-talet. Därefter har han sett krog- och mattrenderna komma och gå. Bengt Johan är en välkänd profil i restaurangbranchen. Han har även jobbat som personlig kock åt många kända idrottsmän och artister. Det här är Bengt Johans första kokbok.

 

 
Kunder som köpt denna bok har också köpt
Annikas paleokök – helt fritt från socker, gluten och mjölkprodukter


Pris: 245 kr

Läs mer »
Stora tatueringsboken - Färglägg själv


Pris: 148 kr

Läs mer »
5 Seconds of Summer - Idolbok


Pris: 16 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »
Hemliga Trädgården - 20 vykort att färglägga


Pris: 115 kr

Läs mer »

URL till denna sida: http://pagina.se/bok.html?63610647
 

Om inget anges är priser angivna inkl moms.
  

FÖRSTA SIDAN | LOGGA IN | NYHETER | BÖCKER PÅ GÅNG | ALLA BÖCKER | ÅTERFÖRSÄLJARE | BOKSERIER | FYNDLÅDA | BESTSELLERS | KUNDVAGN | KÖP | KUNDSERVICE | VILLKOR

© v2.1 Pagina Förlags AB, 1981-2017
Webmaster ()