Pagina.seKUNDVAGNKöPLogga inVILLKORKUNDSERVICE
Första sidanBöcker på gångAlla böckerNyheterÅterförsäljareFyndlådaBestsellers
  Hjälp om sök      
Torsdag 23 november 2017

 Serie:
 Hälsa och Livsstil

Våra Förlag
Pagina
Optimal
Ekholm och Tegebjer
Printworks Books 6%
Printworks Non books
Pocket
Printworks Books 25%
Pearson Education
Elsevir
Microsoft Press
O'Reilly
Wiley Technology
Wiley Övrigt
Wiley Professional
1x.com

LE CORDON BLEU: Välj rätt vin till maten – och rätt mat till vinet

LE CORDON BLEU

FYND!!!

Denna bok ingår i Paginas Fyndlåda, köp till detta fyndpris kan endast ske genom köp direkt här i Förlagsbutiken.
OBS! Vid beställning på annat sätt gäller Ordinarie Pris!
Detta fyndpris är tillfälligt och kan när som helst ändras.
Reservation för mellanförsäljning, meddelande härom kommer inte att ges!

Leveransstatus:
Finns i lager

Fyndpris HÄR!

Ditt Pris inkl moms:
 50 kr

Ordinarie Pris
 (366 kr)

ISBN-13:
 978-91-7241-734-2
ISBN-10:
 917241734X
Art. nr:
 7241734X
Sidantal:
 192
Band:
 Inbunden
Tryckår:
 2012

Det perfekta giftermålet

– Kan du servera rött vin till fisk och vitt vin till fågel?
– Vilket vin bör du välja till kryddstarka rätter, vegetarisk mat, ost eller chokladefterrätter?
– Vilken mat passar bäst till en kraftig Barolo, en lättare Pinot noir eller en krispig Riesling?

Välj rätt vin till maten är en grundläggande bok om vad du behöver veta och hur du ska tänka när du kombinerar mat och vin. Boken ger dig råd, både när du bjuder på middag hemma eller beställer på restaurang.

Boken ger också praktisk handledning om att köpa, prova, presentera, lagra och – framför allt – att njuta av vin. Dessutom får du recept från kockar och tips från sommelierer som undervisar på Le Cordon Bleu, den världsberömda kulinariska akademin som grundades i Paris 1895.

– I kväll vill jag dricka en Riesling, men vad ska jag laga för mat?
– I kväll vill jag bjuda på lammstek, men vad ska jag välja för vin?

Det här är en bok som är ensam i sitt slag. Välj rätt vin till maten riktar sig till alla vin- och matlagningsvänner som vill få ut mer av sitt intresse. Pedagogiskt och lärorikt. Inte för svårt. Inte för nördigt. Men med ljuvliga och överraskande kombinationssförslag.

Författarteam

Stephen Brooks, vin- och matskribent från Kalifornien. Patricia Gastaud-Gallagher, tidigare ordförande för den franska vinakademien, chef för Le Cordon Bleus vinkontor i Paris. Peter Howard, vin- och matskribent, kokboksförfattare, från Australien. Graham Latham, förestår och utbildningen vid restauranghögskolan i Adelaide, Autralien. Wink Lorch, vinskribent och författare till vinreseböcker. Medförfattare i The Global Encyclopedia of Wine. Bosatt i London och i Frankrike. Margaret Rand, vinskribent och redaktör för Wine Magazine och Oz Clarke’s Wine Guide.


Översatt av:

Björn Mattsson

Originaltitel:

LE CORDON BLEU MATCHING WINE WITH FOOD

 

 
Optimal
Kunder som köpt denna bok har också köpt
Socker - Din värsta fiende


Pris: 52 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »
Digitalfotografi, andra delen


Pris: 49 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »
Morden i Midsomer - Morden i Badgers Drift


Pris: 11 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »
För glömda synders skull


Pris: 11 kr
Fyndpris HÄR!

Läs mer »

URL till denna sida: http://pagina.se/bok.html?7241734X
 

Om inget anges är priser angivna inkl moms.
  

FÖRSTA SIDAN | LOGGA IN | NYHETER | BÖCKER PÅ GÅNG | ALLA BÖCKER | ÅTERFÖRSÄLJARE | BOKSERIER | FYNDLÅDA | BESTSELLERS | KUNDVAGN | KÖP | KUNDSERVICE | VILLKOR

© v2.1 Pagina Förlags AB, 1981-2017
Webmaster ()