Pagina.seKUNDVAGNKöPLogga inVILLKORKUNDSERVICE
Första sidanBöcker på gångAlla böckerNyheterÅterförsäljareFyndlådaBestsellers
  Hjälp om sök      
Tisdag 12 december 2017

 Serie:
 Hälsa och Livsstil

Våra Förlag
Pagina
Optimal
Ekholm och Tegebjer
Printworks Books 6%
Printworks Non books
Pocket
Printworks Books 25%
Pearson Education
Elsevir
Microsoft Press
O'Reilly
Wiley Technology
Wiley Övrigt
Wiley Professional
1x.com

Diabetes. Inte. - Den naturliga vägen med LCHF

Lars-Erik Litsfeldt

Leveransstatus:
Definitivt slut

Pris inkl moms:
 67 kr
ISBN-13:
 978-91-7241-169-2
ISBN-10:
 9172411694
Art. nr:
 72411694
Sidantal:
 172
Band:
 Inbunden
Tryckår:
 2009

Aldrig diabetes

Den här boken tar behandlingen av diabetes ett steg framåt och liknar inte andra böcker om diabetes. Det finns möjligheter att bromsa ned insjuknandet och rentav stoppa det och som i Lars-Eriks och många andras fall även normalisera blodsockervärdena. Den diabetiker som idag äter enligt de officiella kostråden men tar till sig innehållet i den här boken blir friskare. I de allra flesta fall kan medicineringen minskas och i många fall tas bort helt.

Bra kost ger dig stora hälsovinster
Den här boken förordar en kost som kallas LCHF. Förkortningen står för LowCarb-HighFat, alltså en kost som innehåller en låg andel kolhydrater och en hög andel naturligt fett.

För att följa LCHF-kosten underlättar det om man förstår vad som händer i kroppen när man äter. Det är också bra om man har tillräckliga kunskaper för att kunna ifrågasätta de kostråd som diabetiker får idag. Den här boken är ditt redskap för att med kunskap om människokroppen se igenom dagens kostråd för diabetiker. Den öppnar också dina ögon för varför dessa kostråd dröjer sig kvar.

Kanske har du nyligen fått reda på att du fått diabetes? Du kan känna dig osäker i allt det nya. Många frågor dyker upp. I den här boken får du några av svaren. Även den som levt med diabetes länge har nytta av boken. Visst finns det något du kan göra för att förbättra din hälsa.

Genom kost med lite kolhydrater och mycket fett (LCHF) kan dina värden bli mycket bättre och i många fall försvinner sjukdomen helt och hållet.

Författaren Lars-Erik Litsfeldt har själv en historia med övervikt, diabetes och hjärtinfarkt. Han har kommit tillrätta med sina problem med rätt kost, dvs. att undvika den kost han inte tål, kolhydratmaten. Lars-Erik tror inte på att dunka regler i huvudet på folk, utan förklarar lugnt i boken hur allt hänger ihop.

Uffe Ravnskov, med.dr., docent "Diabetes. Inte. är den bästa bok jag läst i detta ämne. Tydligen behövs det en klok och välinformerad lekman för att skriva en bra populärvetenskaplig bok. Boken kan rekommenderas varmt både till patienter och dietister men även läkare. Tänk om diabetikerna fick denna bok istället för de undermåliga broschyrer de får idag."

Håkan Hedin, chefredaktör Medicinsk access "Ju mer jag läser av denna välskrivna och spännande bok desto mer fascinerad blir jag. Jag kan inte annat än rekommendera boken."

Ur innehållet:
Min historia . Vad är diabetes? . Komplikationer . Hur skildras diabetes? . Näringslära . Hur behandlades diabetes förr? . Om dagens kostråd . Vad är LCHF och hur gör man? . Kan man bli symtomfri? . Kan man bota diabetes? . Öka effekten . Sockerberoende . Barn med diabetes . Mätmetoder för kroppen . Vad finns det för invändningar? . Historier ur verkligheten . Varför görs det inga framsteg i behandlingen .


Läs provkapitlet.


Mera information

SvD: lika bra som diabetsmedicin
TV4: Litsfeldt i Nyhetsmorgon
Matfriskbloggen: Revolutionerande diabetesbok!
Dr Annika Dahlqvist blogg: Köp många Diabetes.Inte

 

  Optimal

URL till denna sida: http://pagina.se/bok.html?72411694
 

Om inget anges är priser angivna inkl moms.
  

FÖRSTA SIDAN | LOGGA IN | NYHETER | BÖCKER PÅ GÅNG | ALLA BÖCKER | ÅTERFÖRSÄLJARE | BOKSERIER | FYNDLÅDA | BESTSELLERS | KUNDVAGN | KÖP | KUNDSERVICE | VILLKOR

© v2.1 Pagina Förlags AB, 1981-2017
Webmaster ()